تعمیر بخارشوی سونامی (sonami) در تهران با گارانتی
تعمیر بخارشوی سونامی در سریعترین زمان، با کمترین هزینه و معتبرترین گارانتی در سراسر تهران! کافیست با شمارهی 02191094405 تماس بگیرید یا با زدن دکمه زیر، فرم درخواست آنلاین را پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.
نحوه ثبت درخواست تعمیر بخارشوی سونامی
همراهان گرامی، اگر پس از مطالعه این مطلب و راهنمای رفع مشکل بخارشوی سونامی نتوانستید مشکل دستگاه را برطرف کنید، بهتر است از تکنسین حرفهای و متخصص در این زمینه کمک بگیرید. برای تعمیر بخارشوی سونامی میتوانید از خدمات مجموعه تعمیرکار ایرانی استفاده کنید. مجموعه تعمیرکار ایرانی با همکاری تکنسینهای مجرب و حرفهای که از دانش فنی روز دنیا و جدیدترین ابزارآلات و تجهیزات تعمیر بهرهمند هستند و تعمیر بخارشوی شما را در کمترین زمان و با هزینه معقول تعمیر میکنند.
- با چند کلیک میتوانید درخواست خود را از تیم “تعمیرکار ایرانی” برای تعمیر بخارشوی سونامی ثبت کنید.
- از طریق شماره تلفنهای درج شده در سایت “تعمیرکار ایرانی” یا مراجعه به بخش “ثبت درخواست آنلاین” میتوانید درخواستتان را ثبت کنید.
- پس از ثبت درخواست و وارد کردن اطلاعات، پنل کاربری برای شما ایجاد میشود؛ در پنل کاربری، اطلاعات مربوط به زمان حضور تکنسین در محل، هزینه تقریبی تعمیر دستگاه و… را مشاهده خواهید کرد.
- پس از هماهنگی با شما، زمان حضور تکنسین در محل مشخص میشود و تعمیرکار در زمان مقرر به محل شما مراجعه میکند.
- تکنسین در سریعترین زمان ممکن ایرادات بخارشوی سونامی را پیدا کرده و اقدامات لازم برای تعمیر یا تعویض قطعات آسیبدیده را انجام میدهد.
- پس از اتمام تعمیر، دستگاه به همراه گارانتی و فاکتور رسمی صادر شده به کاربر تحویل داده میشود.
خدمات تعمیر بخارشو در مجموعه تعمیرکار ایرانی به 3 صورت انجام میشود:
- خدمات در محل
- دریافت و تحویل توسط پیک مجموعه
- مراجعه حضوری به کارگاه (برای مشاهده آدرس به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.)
انتخاب هر روش بر عهده مشتری خواهد بود. برای جزئیات بیشتر میتوانید با شمارهی 02191094405 تماس بگیرید.
مزایای استفاده از خدمات تعمیرات تیم تعمیرکار ایرانی
- حضور تکنسین با تجربه و متخصص برای تعمیر در محل
- تعمیر تمام مشکلات مربوط به بخارشوی
- پشتیبانی 24/7
- تعمیر دستگاه با کمترین هزینه
- استفاده از قطعات با کیفیت و اورجینال
- انجام خدمات تعمیر با ارائه گارانتی معتبر
- ارائه فاکتور رسمی پس از انجام تعمیر
- پیگیری مراحل تعمیر، زمان اعزام تکنسین و زمان تحویل دستگاه تعمیر شده از طریق پنل کاربری
هزینه تعمیر بخارشوی سونامی
برای تخمین هزینه تعمیر بخارشوی ابتدا باید دستگاه توسط تعمیرکار متخصص بررسی و سپس در مورد هزینههای تعمیر آن تصمیمگیری شود. اگر دستگاه شما نیاز به تعمیر توسط تکنسین دارد اما به دلیل نگرانی از هزینه بالای تعمیر از انجام این کار صرفنظر کردهاید، توصیه میکنیم از خدمات مجموعه تعمیرکار ایرانی استفاده کنید.
تیم تکنسینهای تعمیرکار ایرانی علاوه بر دانش فنی بهروز و تجربه چندین ساله در زمینه تعمیر دستگاههای برقی، از جدیدترین دستگاهها برای تعمیر بخارشوی استفاده میکنند؛ با این حال، هزینهای که بابت تعمیر از مشتریان دریافت میکنند نسبت به مجموعههای همکاری کمتر است. هزینه دریافتی توسط تعمیرکار تیم تعمیرکار ایرانی بر اساس نرخ اتحادیه است.
هزینه تعمیر بخارشوی سونامی به چه عواملی بستگی دارد؟
نوع و میزان خرابی (برای مثال، هزینه تعمیر المنت یا پمپ بخارشوی بیشتر از تعویض واشر و تمیزکاری قطعات است)
- نیاز به سرویس یا تمیزکاری
- نیاز به تعویض قطعه و استفاده از قطعات با کیفیت و اورجینال
- دستمزد تعمیرکار بر اساس زمان صرف شده برای تعمیر دستگاه
- تحت پوشش قرار داشتن گارانتی
- هزینه حمل و نقل
در ادامه میتوانید لیست هزینههای تعمیرات بخارشوی سونامی در مجموعه تعمیرکار ایرانی را ببینید:
قطعات یخچال | هزینه تعمیرات یخچال |
---|---|
بویلر و منبع | 500/000 الی 730/000 تومان |
پمپ آب | 380/000 الی 510/000 تومان |
المنت | 630/000 الی 810/000 تومان |
ترموستات | 350/000 الی 400/000 تومان |
برد الکترونیکی | با توجه به مدل و قیمت روز بازار محاسبه میگردد. |
دلایل خرابی بخارشوی سونامی
اگر میخواهید بدانید چه عواملی به بخارشوی آسیب میزند، این مطلب را تا انتها دنبال کنید. قطعا شناخت دلایلی که باعث آسیب زدن به بخارشوی میشود، در حل مشکلات آن مؤثر خواهد بود.
- استفاده از آب سخت و ایجاد رسوب: اگر برای پر کردن مخزن بخارشوی از آب شهری معمولی استفاده کنید، باعث ایجاد رسوب در مخزن و مسیرهای عبور بخار میشود. آب شهری به دلیل داشتن املاح معدنی بالا در اثر حرارت المنت دستگاه سریعتر تشکیل رسوب میدهد و ممکن است منافذ خروج بخار را مسدود و در عملکرد بخارشوی اختلال ایجاد کند.
- استفاده نادرست از بخارشوی: یکی از علتهای خرابی بخارشوی، رعایت نکردن نکات استفاده صحیح از آن است؛ برای مثال، اگر به مدت طولانی بخارشوی را روشن بگذارید بدون اینکه از بخار آن استفاده کنید، قطعا این دستگاه آسیب میبیند.
- مشکلات الکتریکی بخارشوی: مهمترین علت خرابی بخارشوی مربوط به مشکلات الکتریکی مثل اتصالات نامناسب، خرابی مدارهای الکتریکی و یا قطع شدن سیمها است.
- نشتی آب: نشتی آب یکی از دلایل آسیبدیدگی دستگاه بخارشوی است؛ اگر به دلیل وجود شکستگی در مخزن دستگاه و یا فرسودگی اتصالات و واشرهایی که برای آببندی بخارشوی به کار رفتهاند، آب به بیرون نشت کند، ممکن است باعث آسیب دیدن قطعات الکتریکی بخارشوی شده و دستگاه کارایی خود را از دست بدهد.
- خرابی پمپ: اگر بخار از بخارشوی خارج نمیشود ممکن است به دلیل خرابی پمپ این دستگاه باشد؛ پمپ آب را به بویلر (بخش تولید بخار) منتقل میکند و در صورت خرابی آن، فرآیند تولید بخار انجام نمیشود.
- فرسودگی و خرابی قطعات جانبی: اگر بخارشوی مانند روز اول کار نمیکند و عملکرد مناسبی ندارد، ممکن است قطعات جانبی آن به مرور زمان فرسوده شده و نیاز به تعویض داشته باشند.
- خرابی المنت: المنتها جزو مهمترین قطعات به کار رفته در بخارشوی هستند که حرارت لازم برای جوشاندن آب و تبخیر آن را تولید میکنند؛ بدون شک خرابی المنت باعث از دست رفتن کارایی بخارشوی میشود.

مشکلات رایج بخارشوی سونامی
عیبیابی مشکلات رایج بخارشوی سونامی اولین و مهمترین اقدامی است که برای حل مشکل این دستگاه باید انجام داد. در ادامه متداولترین مشکلات بخارشوی را برمیشماریم و روش عیبیابی و رفع مشکل را نیز خواهیم گفت.
- روشن نشدن بخارشوی
- درست تمیز نکردن بخارشوی
- عدم تولید بخار
- کاهش قدرت بخارشوی برای تولید بخار یا کاهش مکش بخارشوی
- خرابی اسپری بخارشوی
- مشکل عدم گرم شدن آب
- نشتی آب از بخارشوی
- باز نشدن درب مخزن
عیب یابی و نحوه حل مشکل بخارشوی سونامی
در اینجا با نحوه عیبیابی مشکلات بخارشوی سونامی و راهحل آنها آشنا میشویم.
1. روشن نشدن بخارشوی
اگر پس از اتصال بخارشوی به برق و زدن دکمه روشن/خاموش، دستگاه روشن نمیشود، ممکن است به این دلایل باشد:
- عدم وجود جریان برق
گاهی قطعی برق یا خرابی پریزی که بخارشوی به آن متصل است، عامل اصلی کار نکردن بخارشوی است.
راهحل: ابتدا مطمئن شوید برق ساختمان وصل است؛ سپس سراغ پریز بروید و برای اطمینان از سالم بودن آن، دستگاه دیگری را به همان پریز متصل کنید. اگر پریز خراب شده باشد، دستگاه روشن نمیشود. اما اگر دستگاه روشن شود، نشانه سالم بودن پریز و خرابی بخارشوی است.
برای بررسی علت کار نکردن بخارشوی، سراغ سیم و دوشاخه دستگاه بروید و مطمئن شوید هیچیک از قسمتها دچار پارگی یا ساییدگی نشدهاند. اگر سیم و دوشاخه بخارشوی پاره یا ساییده شده است، هرچه سریعتر آن را تعمیر کنید.
- خرابی کلید روشن/خاموش بخارشوی
اگر کلید پاور بخارشوی خراب شده باشد، با هر بار کلیک روی آن، دستگاه روشن نمیشود. گاهی به دلیل آسیب فیزیکی و یا فشار روی کلید، ممکن است پینهای پایه آن دچار شکستگی شده و از کار بیفتند.
راهحل: از تعمیرکار مجرب بخواهید دکمه دستگاه را بررسی و در صورت نیاز آن را تعویض کند.
- وجود رسوبات در اتصالات بخارشوی
همانطور که گفتیم، یکی از دلایل خرابی بخارشوی وجود رسوبات در اتصالات این دستگاه است؛ املاح آب بر اثر گرمای المنت تهنشین و به مرور زمان تشکیل رسوب میدهند.
راهحل: برای رسوبزدایی بخشهای مختلف بخارشوی میتوان از محلول رسوبزدای شیمیایی و یا محلولهای خانگی (جوش شیرین+ آب یا سرکه + آب) استفاده کرد. برای رسوبزدایی توسط محلول رسوبزدا یا محلول جوش شیرین و آب (سرکه و آب) کافی است مخزن بخارشوی را خالی کرده و محلول رسوبزدا یا جوش شیرین و آب را داخل مخزن ریخته و نیم ساعت صبر کنید. سپس دستگاه را به برق بزنید و اجازه دهید محلول به جوش آمده و بخار تشکیل شود. با خارج کردن بخار، میتوان رسوب را به همراه آن از بین برد. در آخر نیز چندین بار مخزن با آب شستشو دهید تا همه آلودگیها و رسوبات از بین برود.
بخشهایی مثل لوله و شلنگ بخارشوی را میتوان با آب پرفشار و محلول رسوبزدا شستشو داد. برای تمیز کردن منافذ بخارشوی نیز میتوان با استفاده از سوزن نوکتیز این کار را انجام داد.
- خرابی تسمه
گاهی روشن نشدن بخارشوی به دلیل وجود مشکل در تسمه است.
راهحل: برای اطمینان از سلامت تسمه، باید دستگاه را از برق بکشید و آن را باز کنید. در صورت وجود پارگی یا خرابی در تسمه باید آن را تعویض کنید.

2. تمیز نشدن سطوح با استفاده از بخارشوی
گاهی ممکن است پس از روشن کردن و کار با بخارشوی متوجه شوید دستگاه عملکرد درستی ندارد و نمیتواند بهخوبی سطوح را تمیز کند. این مشکل به چند دلیل اتفاق میافتد:
- خالی بودن مخزن آب
اگر فراموش کنید قبل از روشن کردن بخارشوی آن را پر کنید، عملاً دستگاه کاربردی ندارد؛ زیرا جوشیدن آب باعث تولید بخار و در نهایت سهولت در تمیز کردن سطوح مختلف میشود. بنابراین اگر آب در مخزن وجود نداشته باشد، دستگاه نمیتواند بخار تولید کند و عملکرد آن مختل میشود.
راهحل: قبل از روشن کردن و استفاده از بخارشوی، بهتر است آب باقیمانده در مخزن را خالی کرده و آن را از آب تمیز پر کنید (تا محل مشخص شده).
- کثیف بودن آب داخل مخزن
اگر پس از استفاده از بخارشوی، آب مخزن را خالی نکنید، علاوه بر امکان ایجاد آلودگی و میکروب در آن، رسوب ایجاد میشود و باعث آلوده شدن مخزن و در نهایت اختلال در عملکرد بخارشوی میشود.
راهحل: با رسوبزدایی و شستشوی داخل مخزن (طبق توضیحات بخش قبلی) میتوانید این مشکل را برطرف کنید.
- وجود رسوبات و مسدود شدن اتصالات
در مورد مشکلی که ایجاد رسوب در بخارشوی ایجاد میکند و همچنین نحوه رفع این مشکل توضیح دادیم.
راهحل: علاوه بر توصیه به رسوبزدایی دستگاه بخارشوی، میتوانید برای جلوگیری از انسداد اتصالات، فیلتر را نیز تعویض کنید.
- وجود شکستگی و نشتی آب از مخزن (دیگ بخار)
گاهی یکی از دلایلی که بخارشوی بهخوبی کار نمیکند این است که مخزن دچار شکستگی شده و آب از آن نشتی دارد.
راهحل: اگر دستگاه قدیمی است و مخزن آن نشتی دارد، میتوانید آن را تعویض کنید.

3. عدم تولید بخار
گاهی دستگاه بخارشوی روشن میشود اما بخاری از آن خارج نمیشود؛ این مشکل دلایل مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
- مسدود شدن نازل به دلیل وجود رسوبات
- کافی نبودن آب در مخزن
- گرم نشدن آب
- نشتی آب یا بخار
- فعال بودن قفل کودک
- تغییر دادن تنظیمات بخارشوی
- سوراخ بودن مخزن یا شلنگ
- بسته نشدن کلاهک
راهحل:
- توصیه میکنیم میزان آب مخزن را بررسی کرده و در صورت نیاز درون مخزن آب بریزید.
- برای رفع مشکل گرم نشدن آب بهتر است المنتهای دستگاه را بررسی کرده و از کارکرد درست آنها اطمینان حاصل کنید.
- مخزن بخارشوی را از نظر وجود شکستگی یا تجمع رسوب بررسی کنید.
- برای بررسی، تعمیر یا تعویض المنت میتوانید از تکنسینهای تیم تعمیرکار ایرانی کمک بگیرید.
- تنظیمات بخارشوی را بررسی و تغییر دهید.

4. کاهش قدرت بخارشوی برای تولید بخار یا کاهش مکش دستگاه
گاهی حین کار با بخارشوی متوجه کم بودن حجم بخار خروجی از آن میشوید؛ همانطور که میدانید برای خروج بخار از نازل، فشار درون مخزن باید افزایش پیدا کند. اگر فشار در جایی از سیستم نشت داشته باشد، بخار با فشار کافی خارج نمیشود یا به صورت ناقص آزاد میشود. برای حل این مشکل موارد زیر را بررسی کنید:
- پوسیدگی اتصالات
اتصالات را از نظر وجود ساییدگی و پوسیدگی بررسی کنید؛ گاهی اوقات وجود پوسیدگی باعث کاهش فشار بخار میشود.
راهحل: اتصالات پوسیده را تعویض کنید.
- گرفتگی اتصالات لولهها
مسدود بودن اتصالات لولهها از دیگر دلایل کاهش قدرت بخار بخارشوی است؛ لولهها ممکن است به دلیل وجود شیء خارجی یا تشکیل رسوب دچار گرفتگی شوند.
راهحل: اتصالات را بررسی کرده و در صورت نیاز با روش پیشنهاد شده برای رسوبزدایی، آنها را تمیز کنید.
- بسته نشدن درب مخزن
کاهش فشار بخار گاهی به این دلیل است که درب مخزن بهخوبی بسته نشده است.
راهحل: برای جلوگیری از اختلال در عملکرد بخارشوی، بررسی کنید که درب بهخوبی بسته شده باشد.
- روشن کردن طولانیمدت بخارشوی
یکی از دلایل خرابی بخارشوی، استفاده طولانیمدت و یا روشن کردن آن بدون استفاده از بخار است. این کار به المنتها آسیب میزند و ممکن است نیمسوز شوند. نیمسوز شدن المنتها باعث میشود آب بهخوبی گرم نشده و بخار به اندازه کافی تولید نشود.
راهحل: برای بررسی المنتها بهتر است از تکنسین حرفهای کمک بگیرید، زیرا ممکن است نیاز باشد المنتها را تعویض کنید.
برای تعویض المنتهای بخارشوی سونامی، میتوانید از تکنسینهای مجموعه تعمیرکار ایرانی کمک بگیرید.

5. خرابی اسپری بخارشوی
اگر کلید اسپری بخارشوی خراب شده باشد یا بخار بهخوبی اسپری نشود، تحت تأثیر این مشکلات است:
- خرابی تسمه یا شل شدن آن
یکی از دلایل عدم عملکرد صحیح بخارشوی مربوط به ساییدگی یا شل شدن تسمه است. تسمه بخارشوی ممکن است به دلیل فرسودگی، کیفیت نامناسب و یا استفاده نادرست از دستگاه آسیب ببیند و دچار پارگی و فرسودگی شود.
راهحل: تسمه را بررسی کنید و اگر شل شده بود، آن را درست جا بیندازید. اما در صورت فرسودگی، تسمه را تعویض کنید؛ البته باید این کار توسط افراد متخصص انجام شود.
- خرابی دکمه اسپری
اگر دکمه اسپری خراب شده باشد، بخار بهخوبی از آن خارج نمیشود.
راهحل: برای تعمیر دکمه اسپری بهتر است از تکنسین کمک بگیرید.
- مسدود شدن اتصالات بخارشوی
اگر اتصالات بر اثر تجمع رسوب مسدود شده باشد، ممکن است اسپری نتواند بهخوبی بخار را خارج کند.
راهحل: برای رفع این مشکل باید مخزن و اتصالات رسوبزدایی کنید.

6. مشکل عدم گرم شدن آب
گرم نشدن آب از مشکلاتی است که باعث میشود بخارشوی بلااستفاده باشد.
- خرابی موتور
خرابی موتور یکی از دلایل گرم نشدن آب بخارشوی است. دلایل خرابی موتور بخارشوی این موارد است:
- استفاده طولانیمدت و بیوقفه
- نوسان برق
- نفوذ آب و رطوبت
- خرابی قطعات داخلی
راهحل: برای تعمیر موتور بخارشوی حتماً از تکنسین مجرب کمک بگیرید؛ برای رفع مشکل ممکن است نیاز به تعویض یا تعمیر موتور داشته باشید. از بخارشوی به درستی استفاده کنید و پس از نیم ساعت کار با آن، به مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید. برای جلوگیری از خرابی موتور بخارشوی بهتر است سرویسهای دورهای و منظم برای بررسی قطعات و موتور انجام دهید.
- خرابی برد الکترونیکی
برد الکترونیکی در کنترل بخشهای مختلف بخارشوی و عملکرد کلی آن نقش دارد؛ اگر این قطعه خراب شود، فرمان داغ شدن آب و تولید بخار آب صادر نخواهد شد.
دلایل خرابی برد الکترونیکی این موارد است:
- نفوذ آب و رطوبت
- دمای بیش از حد
- کار مداوم با بخارشوی
- آسیب فیزیکی
- نوسان برق
- فرسودگی قطعات
راهحل: برد قطعه پیچیدهای است و تعمیر یا تعویض آن نیاز به دانش فنی و مهارت دارد؛ بنابراین بهتر است از تکنسین کمک بگیرید.
- خرابی المنت
المنت مهمترین قسمت بخارشوی است که وظیفه جوشاندن آب و تولید بخار را بر عهده دارد. دلایل خرابی المنت این موارد است:
- استفاده طولانیمدت
- فرسودگی و اتمام عمر مفید
- رسوبگذاری
- رطوبت و ریختن آب روی آنها
- نوسان برق
- آسیب و ضربههای فیزیکی
راهحل: برای تعویض المنت از تعمیرکار متخصص کمک بگیرید.
7. نشتی آب از بخارشوی
یکی از مشکلات آزاردهنده بخارشوی نشتی آب از آن است که به دلایل زیر رخ میدهد:
- پایین بودن سطح آب مخزن
- شل بودن اتصالات یا آسیبدیدگی آنها
- خوردگی یا آسیبدیدگی شلنگ دستگاه
- خرابی و فرسودگی واشرها
- شکستگی در مخزن
- استفاده و سرویس نادرست
- خرابی پمپ آب
راهحل: مخزن دستگاه را بررسی کنید که ترک نخورده باشد؛ در صورت نیاز آن را تعویض کنید. با دقت همه اتصالات و شلنگها را بررسی کنید و مطمئن شوید پاره و فرسوده نشدهاند. در صورت نیاز، واشرها را تعویض کنید.
بهصورت منظم دستگاه را سرویس کنید. از بخارشوی به درستی استفاده کنید.
8. باز نشدن درب مخزن
اگر درب مخزن بخارشوی باز نمیشود، این موارد را بررسی کنید:
- تجمع رسوب در لبههای درب که با بدنه مخزن در تماس است
- ترکخوردگی یا آسیب فیزیکی درب
- عدم تنظیم صحیح واشرها یا فرسوده بودن آنها
- خرابی قفل درب
- وجود اشیاء خارجی
- بستن نادرست
راهحل:
- لبههای درب مخزن را تمیز کرده و رسوبات آن را از بین ببرید.
- در صورت وجود شکستگی یا خرابی درب، آن را تعویض کنید.
- واشرها را بهدرستی تنظیم کنید و در صورت نیاز تعویض کنید.
- قفل درب را بررسی کرده و در صورت نیاز آن را تعویض کنید.
- با تکنسین حرفهای تماس بگیرید و مشکل دستگاه را در میان بگذارید.

چگونه بخارشوی سونامی خود را تعمیر کنیم؟
در این مطلب از تعمیرکار ایرانی به بررسی تمامی مشکلات بخارشوی سونامی پرداختهایم و دلایل و راهکارهای مربوط به هر مشکل را توضیح دادهایم. با مطالعه این مطلب، در صورت بروز مشکلات با بخارشوی سونامی، میتوانید علت آنها را شناسایی کنید و از پرداخت هزینههای غیرمجاز به تعمیرگاههای غیرمجاز جلوگیری کنید. با این حال، اگر توانایی و دانش کافی برای تعمیر بخارشوی ندارید، توصیه میکنیم با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید تا مشکلات دستگاه شما با کمک تکنسینهای مجرب برطرف شود.
سوالات متداول
در این بخش سوالات متداول مشتریان جمع آوری شده است. اگر سوال شما در این بخش نبود، در قسمت کامنتها آن را مطرح کنید تا متخصصان مجموعه شما را راهنمایی کنند.
سوال خود را دقیق مطرح کنید تا جواب دقیقی از کارشناسان ما بگیرید.
(ایمیل برای آگاهسازی شما از جواب کامنتتان است، با دقت وارد نمایید)